Conference League

Νικολογιάννης: «Απαραίτητο να μπει στη League Phase ο Παναθηναϊκός - Θέλει δύο… σφαίρες στα εξτρέμ κόντρα στη Λανς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι το βάρος όλων στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στη Λανς και εκτίμησε ότι θα χρειαστούν δύο γρήγοροι ακραίοι. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Τα τελευταία νέα γύρω από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λανς, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στο ματς με τη Λανς, για το πρεστίζ και την βαθμολογία του στην Ευρώπη είναι απαραίτητο να μπει στη League Phase ο Παναθηναϊκός. Φάνηκε και από τις αλλαγές που έκανε ο Αλόνσο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Είπε κάποια πράγματα στους παίκτες και συνολικά και ξεχωριστά στον καθένα. Δυστυχώς η κλήρωση ήταν η χειρότερη δυνατή, είναι πιο δύσκολος αντίπαλος και από τον Άγιαξ η Λανς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Αλόνσο να μην πάει με την… κλασική 11άδα του, καταγράφοντας παράλληλα τους επικρατέστερους να ξεκινήσουν καθώς και την άποψη ότι το «τριφύλλι» θα χρειαστεί δύο «σφαίρες» στα εξτρέμ στο εν λόγω ματς.

Ο Νικολογιάννης ανέφερε πως, αυτή την στιγμή που μιλάμε, έχουν φύγει 50.000 εισιτήρια, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης και το ΟΑΚΑ να θυμίζει την περυσινή εικόνα με τη Βιγιαρεάλ.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά των «πράσινων», επισήμανε ότι θέμα Ολιβέιρα δεν υπάρχει αλλά και πως μεταγραφή θα γίνει σίγουρα σε περίπτωση αποχώρησης του Σπόραρ, με τον Μπαλντέ να είναι στο στόχαστρο, ενώ δεδομένα θέλουν και έναν παίκτη στο «8».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x